VoIP

Oplossingen voor bedrijven
Ondernemen verandert. Werken kan op elk tijdstip, op elke plek en met een variërend team. Kies daarom voor een telecomoplossing die past bij werken anno 2013. Kies daarom voor VoIP van POS4. Vele kleine en middelkleine bedrijven kiezen steeds vaker voor een (hosted) VoIP oplossing. Bedrijven met een eigen telefooncentrale bieden wij een VoIP Trunk oplossing waarbij u zelf het aantal lijnen kunt bepalen.

VoIP bellen via het internet
VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit 'spraak over een datanet', oftewel; bellen via een internetverbinding. Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

Hosted VoIP
Bij hosted VoIP maakt u gebruik van een stuk van een centraal VoIP netwerk. U heeft geen eigen VoIP server/telefooncentrale nodig. U betaalt maandelijks en alleen voor de diensten die u afneemt. Onderhoud, upgrades en back-up behoren daarmee tot het verleden. Hosted VoIP adviseren wij over het algemeen aan bedrijven met minder dan vijftien tot twintig medewerkers per locatie. Ondernemingen met meer dan dit aantal medewerkers per locatie adviseren wij een eigen VoIP server/telefooncentrale te nemen.

Voor- en nadelen eigen VoIP telefooncentrale 
Wij adviseren onze klanten een eigen VoIP centrale te nemen als men meer dan vijftien tot twintig medewerkers heeft op een vestiging, of indien men een snel groeiende organisatie heeft die binnen korte tijd meer dan dit aantal medewerkers zal hebben. Ook indien men gebruik wil maken van Outlook integratie, secretaresse overzichten of integratie met CRM/databases, is een eigen VoIP telefooncentrale aan te raden.

IP Trunking / VoIP trunk
Een VoIP trunk of IP Trunking is een koppeling tussen een telefooncentrale en ons netwerk over IP. Een VoIP trunk heeft een lijncapaciteit van bijvoorbeeld 10, 20 of 30 lijnen. 

Nieuwe en bestaande (regionale) nummers
POS4 levert nieuwe regionale nummers (netnummers) en nummerblokken in heel Nederland. Daarnaast kunnen wij ieder bestaand regionaal nummer verhuizen (een portering). Naast regionale nummers leveren wij ook 088-bedrijfsnummers (vanaf een blok van 100) en 085-bedrijfsnummers die ook per stuk af te nemen zijn.

Neem voor meer informatie en tarieven vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

NL