Delivery Manager | De kassa voor bezorgrestaurants

Maak kennis met Delivery Manager, het meest innovatieve en continu ontwikkelde kassasysteem voor bezorgrestaurants. Delivery Manager helpt uw onderneming in te spelen op snel veranderende omstandigheden, door innovaties, integratie (koppeling) met andere systemen en rapportages.

Delivery ManagerDelivery ManagerDelivery Manager Google Maps

Het gebruik van het Delivery Manager kassasysteem biedt zeer veel voordelen voor delivery restaurants:

Gebruikersvriendelijk
Eén van de grote voordelen van Delivery Manager is dat de interface van de kassasoftware zeer gebruikersvriendelijk is ontworpen.
Lees meer...

Kostenbesparingen
Door maximale efficiëntie, snelheid en een optimaal inzicht in de bedrijfsvoering kunnen aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd worden.
Lees meer...

Snelheid en gemak
Voer snel en gemakkelijk orders in door nummerherkenning en koppelingen met Thuisbezorgd.nl, Just-Eat.nl en een eigen website.
Lees meer...

Foutreductie
Er is een mogelijkheid tot adrescontrole, waarna een koerier met één klik de juiste routebeschrijving heeft. Eventueel gekoppeld aan navigatie.
Lees meer...

Inzicht
Door uitgebreide rapportagetools in combinatie met KPI’s (kritieke prestatie indicatoren) krijgt men snel inzicht in alle facetten van het bedrijf.
Lees meer...

Financieel
De financiële gegevens worden door diverse rapportages inzichtelijk gemaakt. Naast de export van deze gegevens bestaat er ook een facturatie module met mogelijkheid tot verzamelfacturen.
Lees meer...

Veiligheid
Een uitgebreid rechtenbeheer zorgt voor veilig gebruik van de software. Realtime backup zorgt voor veilige opslag van data.
Lees meer...

DM webshop
De webshop module van Delivery Manager geeft de mogelijkheid snel een eigen website te maken. De bestelmodule sluit uiteraard naadloos aan op Delivery Manager.
Lees meer...

Continuïteit
POS4 en de Delivery Manager software zorgen voor de continuïteit van het kassasysteem en de onderliggende hardware.
Lees meer...

Betaalbaar
POS4 kassasoftware is een professionele maar betaalbare kassa oplossing voor horeca.
Lees meer...
Bekijk onze lopende acties

Ook geschikt voor pizzeria's
Onze kassasoftware is uitermate geschikt voor uw pizzeria.
Lees meer...

NL