Just-Eat koppeling

De Delivery Manager kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder JustEat.nl . Door deze koppeling kunnen bestellingen via Just-Eat.nl handmatig of automatisch worden geïmporteerd. In de rapportages van Delivery Manager worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden.

Over JUST EAT

"Just-Eat is een internationale organisatie die in 2000 in Denemarken is gestart onder deze naam. En daarna is het hard gegaan, want inmiddels bestel je bij Just-Eat ook in Nederland, België, Groot Brittannië, Ierland, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Spanje, Italië, Canada, Brazilië en India.
Just-Eat.nl vormt samen met de collega's in al deze landen: Just-Eat.com. Wereldwijd zijn we daarmee de grootste internetwinkel op het gebied van online eten bestellen bij afhaal- en bezorgrestaurants. Via Just-Eat is er toegang tot ruim 20.000 restaurants. En dat aantal neemt alleen nog maar verder toe. Alleen al in Nederland worden er elke maand ruim 150.000 maaltijden geserveerd via Just-Eat."

NL